lördag 23 januari 2016

Lördag 23/1-2016 20:20

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade ett otal gånger under natten och till åtta så tog jag av mig öronpropparna men somnade sedan inte. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag till 14:00. Då jag gick igång med träningsmaten. Efter detta så skulle jag då köra stretchen men hoppade den idag skall köra till måndag tänkte jag måste komma igång igen nu. Så gick igång med middagen till tre fyra tiden idag hade jag köttbullar med pommes och såg en serie när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig lite kaffe och så satte jag mig och läste och på tal om läste så kommer jag med nytt lite längre ner idag. Så mer? Jo jag gjorde övningarna idag till fyra tiden innan jag gick igång med middagen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde inte mer än övningar idag men till måndag tänkte jag köra igen måste komma igång igen med detta ja stretchen vill säga.

ROMAN: Ja igår fick jag ett mail och de sa att de inte ville ha det och det var som jag trodde ingen komma ta det. Men jag vet nu något mer som jag skall lägga till den nya som inte fanns i den förra. Jag läser och ser vad jag har glömt innan men till denna nya så skall jag lägga till det.

Så dagen är till ända och jag säger snart hej jag fick inget samtal igår så ingen storvisnt men kanske lite ni får se på twitter idag om det gav nått. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: