onsdag 27 januari 2016

Onsdag 27/1-2016 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen. Vaknade ett antal gånger under natten och kom ur sängen till 10:30. Fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå 12:30 då jag skulle sticka till ICA för att handla. Så och när klockan slog 12:30 så stack jag och handlade först kött sedan resten. Så sedan så väntade jag på att gå igång med middagen. Så jag satte mig och spelade lite på lifeless planet och idag gjorde jag klar den. Så ett spel är klart nu har jag 14 spel till att göra men jag kan bara göra ett på denna datorn kommer köra igång när jag får den nya. Så efter detta till 15:00 tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag fläsk och mos idag och såg ett par serier när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Så mer? Jo det är lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Ni får se tills imonn på twitter om det gav nått. Så mer? Jo såg just nu att datorn inte kommer förrän till den 24/2-2016 tar lång tid innan den kommer men jag har inget val än att vänta.

TRÄNING: Ja körde övningarna idag till sex tiden och har packat väskan för imonn. Men jag kommer nog köra höger ben fram tror jag. Ja vi får se imonn hur jag gör.

ROMAN: Ja inget på denna punkt idag men kör igen tills imonn.

Så dagen är till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: