måndag 18 januari 2016

Måndag 18/1-2016 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt men då har jag sovit illa två nätter innan med. Sov inatt i tio timmar nytt olympiskt rekord vaknade till åtta och gick och la mig till tio. Så kom ur sängen till 10:30 idag och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen. Hoppade stretchen idag och gick igång med middagen med en gång. Så såg lite på teven med när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Ja jag vann inte nått på lotto i söndags heller men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Nä inget mer idag ses igen tills imonn. Då jag skall till sjukgymnasten och få nya bättre övningar hoppas jag ni får veta imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra inga problem med ryggen den har blivit lite bättre men jag kan inte böja ryggen länge korta stunder så går det bra. Jag hoppas på bra övningar till imonn. Skall vara där till tre.

ROMAN: Ja bra sömn så idag gick det bra att köra. Fick till det bra. Sedan borde de höra av sig till denna veckan hoppas jag men jag har inte stora förhoppningar men ändå.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: