söndag 24 januari 2016

Söndag 24/1-2016 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen sov korta stunder fram till någon gång på natten då jag stoppade i öronpropparna. Så sedan vaknade jag ett otal gånger av att det gjorde ont i öronen. Så till åtta tiden så tog jag ur propparna och så låg jag till 10:30 innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att dammsuga men då var klockan redan ett tiden. Så efter att jag hade dammsugit så satte jag mig och spelade lite. Jag kom en bit idag till nästa nivå ja eller sparställe. Så efter detta så städade jag lite i köket skall ta och göra rent hela köket men tar lite då och då så blir det inte så mycket på en gång sedan. Så mer? Jo jag vann inte nått på eurojackpot trotts att jag hade tre rader fick jag inte ett enda rätt. Så mer? Jo vi har lotto som jag ser idag kanske lite på det ni får se på twitter idag om det gav nått. Så mer? Jo till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en film men hann inte se klart idag får se en annan dag. Jo jag fick ett samtal med idag till middagen. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite igen. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Då skall jag också sätta igång med stretchen igen hoppas jag vi får se tills imonn.

ROMAN: Japp imonn så kör jag igen kan hoppas att jag sover bra inatt men det brukar bli rätt bra när jag tar stark tablett.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: