torsdag 28 januari 2016

Torsdag 28/1-2016 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt även om jag inte somnade som jag skulle igår kväll. Tog en halvtimme att somna igår men sedan så sov jag bra fram till nio tiden. Låg kvar idag till 10:30 då jag gick upp och fick i mig frukosten. Så sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Så efter detta så stack jag till träningen sedan hem igen och hoppade strechen idag. Gick igång med middagen istället idag och såg lite på tven med idag när jag åt. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så till sex tiden nä halv sju tiden så gjorde jag övningarna. Så mer? Jo var uppe på dustin idag och såg att de hade ändrat tiden till den 2/2 det blir till nästa vecka det. Vi får se om datorn kommer till nästa vecka hoppas det. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja har haft lite ont idag igen men jag bytte ben idag tror att det är därför jag har ont så jag tog höger istället idag. Men jag hoppade cykeln och stretchen idag. Jag hoppas att det snart går över så jag kan köra igen. Men det kommer nog ta en månad till skulle jag tro.

ROMAN: Ja idag kom jag fram mot slutet iallafall så har det kommit på hur de skall få ut den svarte killen sedan är det nog inte så långt kvar men jag måste skriva ner det med. Just nu gör jag en snabb skiss på hur det går sedan skall jag skriva djupare och mer. Har kommit till kapitel 76 och skrivit 56 sidor med grov stil som jag sedan skall skriva mer om. Sedan måste jag komma på brister hos dem alla jag vet två men det är sedan tre fyra kvar att göra. Men jag jobbar på och kör igen till lördag.

Så imonn är det tvätt och sedan till lördag så kör jag igen på romanen. Nu säger jag Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: