torsdag 31 december 2015

Torsdag 31/12-2015 20:26

Gott nytt år!

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt vaknade till fem sedan sex och sist till sju. Efter detta så sov jag inte mer. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag då sticka till träningen till tolv men jag fick på mig kläderna och så fick jag illa ont i ryggen. Så jag la ner det idag jag stack till ICA för att handla lite till sedan hem igen. Jo jag fick ett samtal idag innan jag fick frukosten i mig det var morsan. Så sedan har jag inte gjort mycket idag segat mig fram till halv sju då morsan kom och hälsade på. Jag gick igång med middagen dag hade vi fläskfile med ost och nötter. Men jag stekte filen på låg fart men för låg så jag fick steka på igen ett tag den hade inte gått klart. Men det var gott dock fick jag inget kort på det glömde det idag men jag tror jag lägger upp det om ett tag. Så mer? Nä imonn så är det tvätt har inget mer att säga idag så jag säger hej för idag så ses vi ingen till nästa år.

TRÄNING: Ja hoppade helt idag men jag fick illa ont i ryggen och jag vet inte vad det är. Jag har bytt ben och sedan har jag bytt skor och tofflor men jag tror ändå att det kanske är sängen ändå skall kolla lite idag på en sak när jag lägger mig.

ROMAN: Ja idag var det inget alls på denna pukt kommer igen till lördag igen.

Så dagen är inte till ända idag förrän till tolv och idag kommer jag vara vaken till tolv slaget så ses vi igen imonn. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: