fredag 25 december 2015

Fredag 25/12-2015 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt men jag hade mycket att göra idag så jag körde igång till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att betala räkningar. Så efter detta så skulle jag då köpa skor och tofflor och idag ville det inte alls. Det blev fel om och om igen, men jag hoppas nu att det är okey för jag fick en order tillslut ändå. Så det tog en evig tid idag med detta. Så efter detta så skulle jag då köpa musikprogrammet och det vill inte heller. Jag skulle betala på kort men det ville den inte. Och innan detta så gick det inte att logga in heller jag fick byta lösenord tillslut. Det gick inte alls bra idag men tillslut så fick jag det att fungera och jag uppgraderade till cubase 8.5. Så mer? Jo efter detta så stacka jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och jag hade knappt kommit in förrän det ringde. Så efter detta så satte jag igång med middagen hade idag kotletter med ris. Såg ett par serier när jag åt och så kollade jag lite på en film med men såg inte hela idag, tar det imonn. Så mer? Jo det är eurojackpot idag så jag hoppas på lite iallafall. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde mina övnignar idag till sex tiden och det gick bra men jag har haft lite ont i ryggen idag men jag satt läge idag med.

ROMAN: Ja satte mig idag men hoppade det kunde inte fokusera idag alls så jag la ner till ett tiden. Tar igen det tills imonn.

Så dagen är till ända och jag säger som jag brukar göra. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: