fredag 4 december 2015

Fredag 4/12-2015 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt när jag tillslut skulle lägga mig så trodde jag att elementet lät så jag slog ner det men kom då på att den var järnvägen som lät det dog efter ett tag och så somnade jag tillslut. Sov sedan så där kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så till tolv tiden så stack jag ner med tvätten och sedan upp igen. Efter detta så gjorde jag inte mycket tills klockan slog 12:45 då jag stack ner för att hänga upp tvätten. Men jag fick vänta på att den skulle gå klart så det tog en tio sedan hängde jag upp den. Och till halv två så stack jag till ICA nä jag fick uppdatering på båda datorerna och satt till 14:00 och över. Så stack till ICA för att handla och sedan hem igen. Ringde då ett samtal och sedan ett till så till kvart i fyra så stack jag ner och hämtade upp tvätten. Sedan fick jag ett samtal och så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med stripes och såg ett par serier. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Sedan gjorde jag övningarna och så la jag mig till nu. Så mer? Jo det är eurojackpot idag men de har inte ringt men kanske lite ni får veta på twitter idag eller imonn om det inte kommer idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen med storstretchen hoppas jag så inget kommer emellan imonn. Glömde köpa träningsmat idag så jag fick ta det jag hade hemma. Men jag har ätit det i tre veckor nu, men det är inget att göra åt.

ROMAN: Ja skall imonn köra igen så jag hoppas på bra sömn inatt. Och idag vaknade jag till elva tiden av reparationerna men det var tur för jag sov djupt idag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: