onsdag 2 december 2015

Onsdag 2/12-2015 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och idag igen så vaknade jag till att mina nya grannar borrade i väggarna vid nio tiden. Så ingen mer sömn efter detta kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen till tolv tiden. Körde idag till 14:00 då jag skulle ut och handla lite. Så jag stack till 14:30 tiden till ICA. Så har köpt upp alla pengarna jag hade tagit ut nu nä jag har 60 kvar sedan har jag 1000 till som skall räcka till den 25é. Men så är det varje månad så inget nytt under solen där. Så sedan såg jag idag att datorn inte kommer förrän till den 15 så jag såg då att skärmen hade gått ner i pris så jag ringde och sa kan ni lägga på en billig skärm istället och det gjorde de. Så jag sänkte kostnaden med 500 gott mos. Så när jag kom hem så gick jag igång med middagen till tre tiden idag. Så jag tror inte jag får datorn innan jul troligen efter nyår tror jag. Men jag har inte bråttom med den den kommer när den kommer. Så mer? Jo det är lotto idag så ni får spana på twitter idag om det gav nått. Så mer? Lyssnar just nu på LOMMI Horse gott gung finns på spotify om ni vill lyssna lite tyngre gung på den. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn om ni vill titta in då. Tills dess simma lugnt.

TRÄNING: Ja har packat idag och är redo för träningen imonn. Så hoppas jag att jag sover så jag kan köra stretchen med imonn.

ROMAN: Ja idag gick det så där min granna borrade och jag hade svårt att fokusera idag när jag satt här och läste. Men det gick rätt bra ändå och jag fick mina två timmar idag igen.

Så jag säger som jag brukar göra vid denna tiden. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: