söndag 6 december 2015

Söndag 6/12-2015 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade ett otal gånger och till sju tiden så hade grannen gått igång att snarka igen så jag låg länge och somnade sedan inte om igen. Så kom ur sängen när klockan idag ringde till 9:30 fick i mig frukosten och till 11:15 gick jag till vagnen. Men eftersom det var söndag idag så kom inte vagnen förrän sent så jag kom till Järntorget till lite innan tolv. Och jag haffade min trumkompis just som han hade parkerat idag och passade då på att lägga in boxen i hans bil. Så slapp jag gå omkring med den. Så sedan hittade vi ett kafé och fick i oss lite kaffe och annat gott. Idag blev jag bjuden till och med. Så sedan satt vi ett tag och språkade sedan fick jag mig en tur till Hisingen. Till hans replokal och såg på hans nya trummor som han fick på sin 50 års dag. Riktigt gott ljud i dem. Så skjutsade han mig hem. Så mer? Så när jag kom hem så gick jag igång med middagen ja klockan var nog till tre halv fyra då. Hade idag kotletter med stripes och såg på mina serier när jag åt sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite. Så mer? Jo det är lotto idag ja det var igår men ser det idag. De har inte ringt men kanske lite vinst hoppas jag ni får se på twitter idag eller så imonn om det inte gav nått.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Så gjorde jag övningarna idag vid sju tiden var sen idag. Brukar göra till sex tiden annars.

ROMAN: Japp imonn så kör jag igen snart har jag kommit till slutet och då skall jag sicka in och sedan tar det en månad innan jag får svar från första förlaget och då får ni veta hur det gick.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: