måndag 7 december 2015

Måndag 7/12-2015 20:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt, men som vanligt nästa så spanade jag i datorn innan jag la mig det går inte. Så även igår somnade inte på länge och till tio tiden så satte de igång att borra igen så jag vaknade ett otal gånger under morgonen. Kom ur sängen till halv tolv idag sen var jag och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen då var klockan redan 12:30. Så körde sedan fram till ett då tog jag lunch och så gick jag igång idag till 13:30 gick igång tidigt idag för jag ville köra igång och få det klart. Men jag gjorde ett fel och det tog en timme att rätta till så jag vann inte nått på det. Så till 15:00 så la jag ner och stack till träningen. Sedan hem och fick i mig träningsmaten. Och en kopp kaffe på det. Men en kass dag idag och det börjar med kass natt som vanligt.

TRÄNING: Ja idag hoppade jag cykeln och sedan också övningarna och stretchen med. Så en halv kass dag idag men jag kommer igen till torsdag.

ROMAN: Ja körde mina timmar idag även om jag blev sen idag så fick jag mina två timmar idag. Så till imonn så skall jag göra klar och sedan skall jag skicka in. Skall göra ett par följelappar att skicka med. De olika förlagen vill ha lite av varje på dem så jag får göra ett par av dem.

Så nog för idag ses igen imonn om ni har lust. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: