tisdag 1 december 2015

Tisdag 1/12-2015 20:26

DAG: Jaha till natt och en kass sådan inatt sov illa och till åtta kom mina nya grannar in så jag kunde inte somna om sedan. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen och körde den fram till två. Till halv tre så stack jag till frisören och klippte mig sedan till bankomaten och fick ut lite till. Stack till ICA för att köpa in lite gott köpte inte nått förra gången jag handlade men idag för 50 tog ut 200. Så sedan hem och gick igång med middagen till fyra tiden idag var sen. Hade idag kotletter med pommes och såg ett antal serier idag när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så gjorde jag övningarna sedan satte jag mig och läste ett tag. Så det var allt för idag men en rätt okey dag trotts kass natt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja gjorde övningarna idag och sedan kör jag igen till torsdag.

ROMAN: Ja trotts kass natt så gick det bra idag och det var bra med. Så jag vet inte varför jag tyckte att det var kasst innan. Idag var det bra hela vägen och jag tror inte att det var kasst innan det var bara min inställning tror jag. Men jag kör igen imonn.

Så nog för idag ses igen imonn så hoppas jag på bra sömn inatt. Jo datorn har inte kommit idag heller de sa att den kommer till den 30inode men nu vet jag inte längre. Vi får se när den kommer. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: