måndag 30 november 2015

Måndag 30/11-2015 20:13

DAG: Jaha till natt igen och en väldigt bra natt inatt sov bra fram till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Så efter detta så stack jag till träningen sedan hem igen. Hoppade allt idag ingen stretch och ingen övningar alls. Så fick sedan i mig middagen och så en kopp kaffe. Så mer? Jo de har inte skickat datorn idag eller nått annat heller så jag vet inte om jag får det till denna vecka eller inte. Så mer? Jo mer? En små kass dag idag och då har jag ändå haft en bra natt men idag har det inte var så bra och jag vet inte varför det är så. Men jag kommer igen tills imonn med mera och nya tag hoppas jag.

TRÄNING: Ja pigg  idag men ändå segt på gymmet idag. Hoppade cykeln idag och sedan också stretchen och övningarna ingen bra dag idag. Men jag hoppas att jag kommer igen till torsdag med nya tag då.

ROMAN: Ja en bra natt och jag sov riktigt länge med men en kass dag idag. Allt nästan jag läste idag var kasst. Men det var det inte ändå för jag läste sedan och såg då att det var bra. Men ingen bra dag idag på denna punkt och jag vet inte varför om det inte är för att de håller på att bygga järnvägen på natten kanske vaknar jag men minns det inte. På klockan var det bra sömn iallafall, men jag är inte säker på att jag sov hela tiden. Men det gick inte alls bra idag och jag tyckte allt var kasst även om det inte var det. Så hoppas det blir bättre tills imonn.

Så nog för idag och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: