måndag 23 november 2015

Måndag 23/11-2015 20:14

DAG: Jaha till natt igen och en bra natt inatt dock så vaknade jag redan till tio tiden idag och kom ur sängen till halv elva fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen, tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Så fick i mig en kopp kaffe med innan jag körde igång med detta. Så mer? Jo jag vann inte nått på vare sig lotto eller eurojackpot förra veckan men denna så smäller det till det känner jag på mig. Så mer? Jo jag fick mail igår och de kan inte dela orden jag tänkte att jag skulle hämtat allt utan datorn och sedan den. Det blir jobbigt att bära allt det blir nog fyra kartonger att bära. Men jag tar med cykeln och snöre så skall jag nog få hem allt. Så mer? En bra dag idag men som vanligt så började det med en bra natt, sov sex timmar inatt med ett vak bara så idag var jag pigg. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja gick bra idag även om jag var lite sen idag brukar vara lite snabbare än idag men jag fick vänta på ett par redskap med. Men det gick bra idag och det är lite bättre i ryggen ja det sitter nu i höften men jag hoppas att det snart släpper så jag kan köra allt igen. Kommer bli som att börja från början igen.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra har sovit bra så blir det bra med. Kom på mycket idag och sådant jag kan använda sedan med. En bra dag.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: