fredag 20 november 2015

Fredag 20/11-2015 20:46

DAG: Jaha idag är jag sen men jag köpte ett nytt spel som gick på 15 spänn så jag tog det och spelade lite nu. Men till dagen sov rätt illa inatt som jag brukar göra natt innan tvätt. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan till tolv så stack jag ner med tvätten. Jo innan detta så köpte jag ett spel toki tori 2 gick på 15 så jag tänkte det kan jag ta. Så efter jag var nere med tvätten så satte jag igång att ringa först ett samtal sedan ett till och sedan ett till. De två första gick bra men sedan det sista gick inget vidare. Men jag har ändå bestämt mig för HP datorn så jag skall beställa den idag efter bloggen. Så får vi se när den kommer har leveranstid till den 30 sedan kommer det nog ta fem sex dagar innan den kommer. Så får vi se om de levererar det andra innan eller på samma gång. Så mer? Jo sedan var jag nere och hängde upp tvätten och sedan stack jag på min lilla tur gick hem och kom hem till 14:00 så jag var först nere och vred om timern på torken sedan upp igen. Var och handlade lite med i butiken innan jag kom hem. Så fick jag sedan vänta på att klockan skulle bli 16:00 ja faktiskt 15:45 då gick jag ner och fick upp tvätten. Sedan gick jag igång med middagen hade idag kotletter med klyft och såg två serier när jag åt. Glömde idag att läsa men jag tar igen det nu tänkte jag. Så mer? En okey dag idag men kass sömn som vanligt nästan.

TRÄNING: Ja till imonn så tänkte jag att jag skulle köra storstretch igen har hoppat det ett tag nu men jag skal inte ut imonn så jag hoppas att jag kan köra.

ROMAN: Ja kör imonn på denna punkt så hoppas jag att jag sover bättre. Men min granne har börjat snarka och det hör jag länge nu har jag tur så snarkar han inte när jag lägger mig för att sova.

Så skall säga att jag komma lägga orden idag nu efter bloggen så kommer det någon gång till nästa vecka om de delar orden annars blir det till efter den 30 onde. Vi får se hur det blir med det sedan. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: