måndag 2 november 2015

Måndag 2/11-2015 20:45

DAG: Jaha nu är jag sen men jag fick inte igång programmet idag ville inte alls jag av installerade ett intel program som segade ner hela datorn igår men vet inte om det var mer från det som spökar idag. Så till natten igen då ja och en rätt okey natt men vaknade tidigt idag igen. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan körde jag igång med romanen körde till ett då det var lunch sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen. Stretch och så middag på det. Såg lite på teven med när jag åt och så en kopp kaffe. Så mer? Jo windows live writer är inte okey gick inte att starta den och då tänkte jag att de har kommit med en ny men inte heller. Den är sedan 2012 så en ny borde vara snart tycker jag. Tillslut fick jag starta om och då gick den gång. Så mer? Jo jag vann inte nått som vanligt och mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag körde jag och allt gick bra idag har bara lite ont och när jag kom hem så körde jag stretchen och så övningarna. Känns bra så tar det nog en månad till sedan är jag igång igen med allt. Det gällde bara att komma på varför det gjorde ont så gick det lätt att lösa sedan.

ROMAN: Ja igår fick jag ett mail från det lilla förlaget och de ville inte ha romanen. Men de ger inte ut min typ av skräck så det är lugnt. Men har fyra att skicka till så det är lugnt.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: