lördag 14 november 2015

Lördag 14/11-2015 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Vaknade ett par gånger inatt och sov inte bra sedan på morgonen heller. Kom ur sängen till 11:30 vilket är sent men jag var seg så jag tänkte ligger ett tag till. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Då var klockan redan 12:30 så körde detta idag fram till 14:00 innan jag gav upp för idag. Så sedan skulle jag då ut och handla lite men kom inte iväg som jag ville utan till 15:00 tiden så stack jag till ICA. Sedan hem och gick igång med träningsmaten som jag hade glömt att köpa igår det var därför jag var ute idag. Så gjorde den och sedan så skulle jag då stretcha men hoppade det idag var för sen tog övningarna istället. Sedan var det middag hade idag karréer med stripes och såg två serier när jag åt. Så mer? Jo det var eurojackpot igår men de ringde inte så ingen storvinst men kanske lite. Ni får veta på twitter idag sedan är det också lotto men jag vet inte om jag vann förrän till söndag kväll om de inte ringer innan och säger att jag har fått kosing men det kommer då upp på twitter imonn eller idag om de ringer. Så mer? Nä jo jag har en film att se och sedan en till film att se på netflix om jag hinner med det imonn. Sedan efter detta så stänger jag netfix fanns inte mycket att se så jag har ingen anledning att ha de på. Så mer? Jo imonn så skall jag köra lite spel så jag måste gå igång tidigt imonn för sedan skall jag se på film vi hoppas på bra sömn inatt.

TRÄNING: Japp skulle idag ha kört stretchen men hoppade den idag tar det till måndag istället. Jag gjorde övningarna istället så får vi se när det blir bättre snart hoppas jag.

ROMAN: Ja lite segt idag men jag sov så där med men lite fick jag gjort ändå. Men imonn så är jag ledig och kan ägna mig åt annat ett tag.

Så dagen är till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: