torsdag 19 november 2015

Torsdag 19/11-2015 20:21

DAG: Jaha till natt igen och så där natt inatt grannarna var vakna ett tag så jag somnade inte som jag ville igår. Sov sedan så där under natten kom ur sängen till lite innan elva idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen sedan hem och hoppade stretchen idag och även övningarna. Inte så bra dag idag. Så sedan fick jag i mig träningsmaten och så såg jag en film ett tag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så sitter jag här. Har kolla lite till på nya datorn och jag har bestämt mig för en HP. Men skall ringa imonn och höra lite mer innan jag slår till. Sedan kommer den inte in förrän till 30/11 såg jag idag. Men jag kommer beställa imonn om jag får rätt svar. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men det är ju som det brukar vara så. Men till lördag då smäller det till eller hur? Ja mer? Skall tvätta imonn sedan skall jag ringa två samtal och lämna en grej hoppas jag hinner med allt imonn. Så mer? Nä inte idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja segt idag om det var natten eller vad det nu var för jag skippade cykeln helt idag och när jag kom hem så la jag ner stretchen med och övningarna med. En kass dag idag men jag kommer igen imonn.

ROMAN: Ja det gick bra idag men jag tror att denna killen jag nu skriver om kommer dö. Jag hade inte tänkt det men jag tror att han har sett slutet på historien och långsamt försvinner. Ja jag tror det men imonn nä till lördag så kör jag igen så får vi se om han överlever eller inte. Men det ser inte bra ut.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: