måndag 9 november 2015

Måndag 9/11-2015 20:16

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt men vaknade tidigt idag redan till åtta tiden så kom jag igång. Kom ur sängen till nio idag och fick i mig frukosten och så körde jag igång med romanen till 12:00. Innan detta så såg jag på en serie som inte spelades in i boxen men fanns på c-more så jag såg två avsnitt idag innan jag gick igång med romen. Så sedan körde jag romanen till ett då det var lunch och så igen till två fram till tre. Sedan så stacka jag till träningen och sedan hem igen. Stretch och så middag på det. Såg lite på teven och så fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo jag vann igår 22 på lotto men jag spelade bort dem sedan och vann inte nått. Så mer? En bra dag idag så har jag kommit på att datan från klockan är nog mer sömn än vad jag trodde. Jag såg att jag vred och vände mig i en timme och då trodde jag att jag var vaken men det är normalt att ha rem sömn så länge. Så inatt så sov jag nog i åtta timmar och vaknade sedan till åtta och jag var pigg idag när jag vaknade så jag gick upp tidigt idag. Så jag skall se på datan ett tag så får vi se om jag sover lite bättre än jag trodde. Återkommer om detta sedan en dag. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde mina övningar idag och det gick bra är rätt seg i höften nu men jag hoppas att det släpper om ett par veckor jag har svårt att luta mig fram åt vänster då gör det ont. Men jag tror jag måste köra vänster fram i två månader till innan jag byter igen. För jag har haft höger fram nu i nästan ett år, trodde det var ett halvår men inte heller tiden går. Så allt gick bra idag.

ROMAN: Ja idag gick det bra fick till det och jag har kört första personen idag och gått över till andra men så kom jag på en hel del till idag som jag hade glömt att lägga in. Men en bra dag och som vanligt började den med en bra natt.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: