tisdag 17 november 2015

Tisdag 17/11-2015 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och en jävligt kass sådan inatt sov illa och vaknade ett antal gånger sedan också under morgonen. Kom ur sängen till 12:30 idag och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Men idag efter kass natt så tog det slut redan till 14:00 då hade jag hållit på i en timme. Så jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så körde igång med middagen till tre tiden idag hade kotletter och pommes idag och såg två serier när jag åt. Så sedan fick jag i mig lite kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Har börjat på ny igen har inte läst henne innan men det handlar om Gotland och det är en kriminal roman, kommer inte ihåg vad hon hette men skall se det tills imonn. Så sedan till sex tiden så kör jag övningarna och så har jag pillat lite med datorn idag. Ja den nya datorn om jag får nån någon gång Dell har inte uppgraderat till 10 ännu men det kommer nog snart hoppas jag. Såg idag en HP för ungefär samma pris på Dustin som jag har som backup om Dell inte går upp i grafikkort när de uppgraderar sina. Så mer? Jo på fredag skall jag ut en runda och lämna en grej sedan hem igen. Jag tvättar den dagen men hoppas att jag kommer iväg och hinner med det med. Så mer? Jo jag spelade in en ny serie till onsdag eller var det fredag heter badlands nått sånt. Har inte sett första avsnittet än men skall se en dag hoppas jag om inte så till söndag. Så mer? En kass dag idag men lite fick jag ändå gjort så men kass dag. Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja det tar sin lilla tid att få bort skiten på vänster sida. Men jag hoppas ett par veckor till så skall det vara borta. Kanske lite bättre men det är svårt att säga. Så jag hoppas att jag får köpt allt till lördag så jag slipper att gå ut igen. Men jag skall se till att jag kan köra övningarna till lördag.

ROMAN: Ja seg natt och seg morgon men lite fick jag ändå gjort idag även om det var segt som fan idag. Men jag tar igen det till imonn.

Så slut för idag och tack för idag. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: