fredag 6 november 2015

Fredag 6/11-2015 20:31

DAG: Jaha till natt sov rätt okey inatt men vaknade igen tidigt kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så ja jag fick inte i mig hela frukosten för jag fick sticka ner med tvätten till tolv. Sedan upp igen och fick i mig sista mackan och kaffet. Så sedan så bäddade jag och väntade sedan på att klockan skulle slå kvart i ett då jag skulle ner och hänga upp den samma. Så efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå halv två så jag kunde ta mig till ICA för att handla lite fick ta ut 300 och nu har jag 500 kvar att leva på till den 25é. Men det skall gå har gått förut så det går nog bra igen. Så mer? Jo till kvart i fyra så stack jag ner och fick upp tvätten jo innan till tre tiden var jag nere och fick upp lakarna och det som hade gått i tumlaren eller vad det nu heter. Så efter att tvätten var uppe så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med klyft och såg två serier när jag åt. Så sedan så fick jag i mig en kopp kaffe och idag hann jag inte läsa för klockan var halv sju när jag var klar med teven idag. Så jag gick på övningarna och sedan bäddade jag om sängen igen. Så mer? Laddade in en app idag om svenska flygplaster vet inte vad jag skall med den till men jag har den nu iallafall rätt okey. Så mer? Jo jag skannade datorerna idag och det gick bra. Laddade in winzip 20 med till musikdatorn. Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja övningar idag och imonn så är det stretch har ont i ryggen igen men inte på samma ställe. Men det tar ett par veckor innan det lägger sig hoppas jag iallafall att det gör. Men imonn så kör jag.

ROMAN: Ja har tänkt lite på romanen idag och kommit på lite till som jag sedan skall skriva ner. Kan bara hoppas att jag kommer ihåg det med.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: