torsdag 5 november 2015

Torsdag 5/11-2015 20:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och rätt okey natt inatt men jag sov så där inatt såg jag på datan. Men okey kan man säga. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så sedan gick jag igång med romanen och körde den fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Sedan stack jag till träningen och sedan hem igen gjorde stretchen och övningarna och så middag på det. Såg en serie idag när jag åt för jag hade tid till det och det kommer mer tills imonn hoppas jag. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så sitter jag här nu. En bra dag trotts lite små kass natt och jag har mindre ont i ryggen nu så därför är det bättre nu igen. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men till lördag då smäller det till. Eller hur? Mer då? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp körde idag och jag fick lägga ner en övning som jag hade laget ner innan men tänkte nu då? Nä kommer nog ta ett par veckor till innan jag kan köra den övningen hoppas jag. Men jag återkommer om detta sedan gick bra idag.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra har kommit till det ögonblicket då de inser att något är fel alla drömmer om hundarna.

Så nog för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: