torsdag 12 november 2015

Torsdag 12/11-2015 20:18

DAG: Jaha till natt och en rätt okey natt inatt men jag vaknade ett par gånger under natten denna gång. Kom ur sängen till elva tiden men jag vaknade till tio tiden sov sedan inte där efter. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och idag hade jag inte nått att äta jo jag hade men inte det jag brukar ha. Tog en macka idag fanns inte något grönt alls i kylen hade glömt att köpa. Så sedan körde jag igång igen till två och fram till tre. Efter detta så stack jag till träningen och sedan hem igen. Så mer jo stretch och så middag på det. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto igår men tills lördag så smäller det till det känner jag på mig eller hur? Så mer? En okey dag idag även om jag har haft ont i höften men det kommer nog ta ett par veckor till innan det går bort. Så mer? Jo jag fick extra pengarna igår såg jag idag nä igår såg jag det. Det blev lite mindre än jag hade hoppats på men jag har tagit detta med i budgeten så det är lugnt men jag kommer sluta på 0 i bufferten och det gillar jag inte. Skall köpa dator och sedan tillbehör med och det kommer gå åt 23000 sedan skall jag köpa nya cubase som kommer snart tror jag och det går på 1000 sedan är det slut på pengar och jag har inte någon buffert alls sedan. Men jag ska köpa ändå så hoppas jag att inget händer tills jag får mer. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men jag har slutat med en övning till för ett tag sedan. Det var då höften gick igång så fick jag sluta med en till. Men jag tror att det går över till ett par veckor så kan jag köra igång igen med denna övningen. De andra tar längre tid att köra igång med. Vi får se hur länge det tar återkommer om detta sedan.

ROMAN: Ja körde mina två timmar idag och det gick rätt okey idag. Lite segt var det men jag hoppade till nästa istället så jag lägger till mer sedan. Detta är storyn som jag gör skall skriva ner det och då gör jag mer. Just nu är det är tunt men jag lägger på mer sedan när jag väl kör igång.

Så jag har sagt mitt och jag säger som jag brukar göra vid denna tid Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: