onsdag 18 november 2015

Onsdag 18/11-2015 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen vaknade ett otal gånger och tillslut kom jag ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och sedan satte jag igång med romanen. Körde den idag till 14:00 och efter detta så gick jag igång med kolla Dell sidan. Och idag hade de uppdaterat och gått över till 10an. Men de uppgraderade inte grafikkortet så jag har lagt ner Dell tar HP istället. Jag får en mindre hårddisk och lite slöare processor. Men jag kommer ändå kunna ha den i sex år med det grafikkortet så. Skall ta och ringa en signal till fredag om jag hinner till HP och fråga lite om den sedan kommer jag köpa den och det andra jag ville ha. Så mer? Jo det är lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Ni får se på twitter idag om det gav nått eller kanske imonn om inte mailet kommer idag. Så mer? Jo så till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg två serier när jag åt. Sedan på det fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste lite ur Mari Jungstedts roman som är försa boken från henne handlar om Gotland får se hur den är då. Än så läge bra. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja lite segt idag igen men jag fick ändå till det rätt okey idag. Hoppas på bättre sömn inatt brukar sova bättre på den starka tabletten.

Så som jag sa blir det en HP istället för Dell för deras grafikkort uppgraderades inte alls när den bytte OS. Så nog för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: