tisdag 8 december 2015

Tisdag 8/12-2015 20:15

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt men vaknade igen till nio tiden då de gick igång med reparationerna. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Så efter detta så gick jag igång med romanen och idag blev jag klar och skickade allt sedan med. Så efter detta så kollade jag på DVD:n som jag fick av min trumkompis ett tag den är rätt lång. Sedan efter detta så gick jag igång med middagen hade idag pepparbiffar med ris och pepparsås. Såg ett par serier när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Så mer? Jo efter detta så har jag gjort övningarna och inget mer sedan. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Skall till tandläkaren imonn till ett tiden sedan måste jag ut och handla lite. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde mina övningar idag och det gick bra men jag vet inte om det gör nytta eller inte. Känner av ryggen idag men jag hoppas att det går bort sedan. Men jag vet inte om det är sängen som gör det eller inte. Tiden får visa.

ROMAN: Ja idag så blev jag klar med allt och skickade in det med. Men jag var lite snabb med det och glömde skriva namn och adress på en del men de har mail så de kan kontakta mig där. Så imonn så går jag tillbaks till nya och kör den. Ja inte imonn för jag skall till tandläkaren imonn men till torsdag. Jag skickade in till fem förlag och jag tror inte att det kommer publicera men det är det bästa jag gjort så jag är ändå nöjd.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: