torsdag 24 december 2015

Torsdag 24/12-2015 20:22

DAG: Jaha skall börja säga god jul till er alla sedan går jag igång med natten igen. Sov rätt så illa inatt ja början av natten så sov jag okey men sedan så sket det sig. Så kom ur sängen till elva tiden idag och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag då gå igång med romanen men idag tog det en timme innan jag kom igång men jag körde ändå mina två timmar idag. Så efter detta så gick jag igång med middagen men innan detta så fick jag ett samtal. Så hade idag revbenspjäll och stripes och såg mina seirer när jag åt. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ett tag. Så mer? Imonn skal jag köpa skor och sandaler och en träningsrulle tror jag att jag har råd med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag skulle jag egentilgen ha kört gym men inte idag. Jag gjorde övningarna och sedan inget mer. Men till lördag så kör jag stretchen igen hoppas jag.

ROMAN: Ja kass natt igen så lite segt idag när jag gick igång idag. Och det tog en timme innan jag körde igång att skriva hade svårt att fokusera idag.

Så ja ses igen imonn. Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: