torsdag 3 december 2015

Torsdag 3/12-2015 20:16

DAG: Jaha till natt igen och igen så vaknade jag till att grannen gick igång till nio tiden. Men idag kom jag på att det inte var grannen det har inte flyttat in någon. De håller på att göra en hel renovering såg det idag. Så jag tänkte nu borrar de det femtonde hålet men det var det inte. Så kom ur sängen till elva men jag vaknade till nio och kunde sedan inte somna om igen. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Sedan stack jag till träningen och sedan hem hoppade allt idag och gick på middagen ja träningsmiddagen. Såg lite på teven med när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Ja kommer inte på mer idag ses igen imonn. Då är det tvätt för mig som gäller hela dagen, nja fram till 16:00 iallafall. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Jaha körde idag och idag glömde jag en övning och så hoppade jag cykeln idag med. Tappade lusten helt idag när jag skulle cykla och sedan när jag kom hem så la jag ner både stretchen och övningarna. Men jag hade inte en bra morgon idag skyller på det.

ROMAN: Ja idag gick det lite bättre att läsa även om de borrade idag med. Får se vad jag tycker om den när jag är klar blir den bra eller okey. Vi får se.

Jaha jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: