måndag 28 december 2015

Måndag 28/12-2015 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannarna var vakna lite igår men somnade tillslut och sov sedan så där inatt. Vaknade till tio tiden och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Då stack jag till träningen sedan hem igen och körde övningarna idag hade inte lust idag och sedan fick jag i mig middagen. Såg lite på teven med när jag åt. Så mer? Jo jag vann igår 25 spänn som jag sedan spelade bort på triss. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo jag fick ett samtal med från morsan.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men idag var jag sen så jag hoppade cykeln idag. Men jag har fått mer ont i ryggen nu och jag vet inte varför men skall kolla det imonn och lite till.

ROMAN: Ja körde mina två timmar idag och det gick bra idag. Har kommit fram till söndag morgon och äventyret skall till att börja. Innan har de stannat inne men nu skall de ut och se efter vad det är som har hänt.

Japp jag är klar för idag och säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile

Inga kommentarer: