lördag 5 december 2015

Lördag 5/12-2015 20:23

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen somnade inte som jag ville igår. Men sov ändå rätt okey fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva eller halv tolv idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Då var klockan redan 12:30 körde idag fram till 14:00. Då jag gick igång med träningsmaten efter den så skulle jag då köra storstretchen men inte idag. Jag gjorde övningarna och så ett par extra övningar med som jag la till idag. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag kotletter med ris och pepparsås. Och såg ett par serier när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe med idag. Så innan idag så spelade jag lite men fastnade så jag la ner. Imonn skall jag ut ett tag sedan hem igen. Så mer? Spelade lite till sedan idag innan bloggen men kom ingen vart så jag la ner. Så mer? Jo det är eurojackpot idag ja det var igår men ser det idag så kanske lite stålar in ni får veta via twitter idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skulle ha kört idag men hoppade det tappade farten efter ett tag. Börjar nog bli gammal nu så jag tar och lägger ner för det. Men till måndag så kör jag igen.

ROMAN: Ja körde idag och jag kan säga att jag vet inte om det blir publicerat eller inte men tror inte det. Det är bra men så ibland så går det över till okey och då blir det inte nått med det. Men det är det bästa jag gjort ännu så jag är ändå nöjd med det även om det inte blir publicerat eller inte.

Så nog för idag och ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: