måndag 31 augusti 2015

Måndag 31/8-2015 20:20

DAG: Jaha till natt igen då  ja och en okey natt inatt men vaknade tidigt idag. Låg kvar och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag till ett då det var lunch och så igen från två till tre, nä tio över tre idag. Så iväg till träningen och så hem igen efter. Hoppade stretchen idag och gick igång med träningsmaten. Gjorde för lite pasta idag till kycklingen men annars var det gott och dyrt kycklingen gick på 124 och den räckte i en vecka det är dyrt tycker jag. Får se vad jag gör till nästa vecka. Så såg på teven ett tag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så sedan har jag pillat med lite ditt och datt. Fick ett samtal idag med men jag hade glömt att stänga av telefonsvararen idag men jag hörde att faxen gick igång. Hann inte stänga den idag för jag satt till efter tre idag med romanen. Så mer? Jo jag såg en annan lösning på mina problem med mitt spel det går inte att spela som det skall hela tiden. Och lösningen på det var att ta bort en mapp och sedan starta om då gick det att spela men idag såg jag en annan lösning och jag tror att den löste allt så alla problem är borta. Ser ut att lösa det helt men har inte spelat på ett tag så vi får se. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra ända tills jag skulle cykla de har inte reparerat cyklarna så det finns bara en att cykla på och den var upptagen så jag la ner det idag. Men annars så gick det bra idag en bra dag.

ROMAN: Ja körde idag som jag skulle och det gick bra är inne på den fjärde personen nu och jag skrev rätt mycket om honom. Det är han som är polis Jarmo heter han.

Japp klar för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: