torsdag 6 augusti 2015

Torsdag 6/8-2015 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen ja har haft ett par bra nätter nu men inte inatt. Mina grannar var uppe och jag somnade inte som jag skulle och sov sedan kasst fram till elva idag. Kom ur sängen och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Sedan stack jag till träningen och hem igen och lite stretch idag och så middag. Och en kopp kaffe på det. Så mer? Jo jag har haft problem med datorn igen jag stänger ner den men den vaknar upp igen hela tiden. Gick in i loggboken och såg då att det var drivrutinerna till nätverkskortet som inte var som de skulle. Lätt tänkte jag jag går in i system och tar bort den. Men inte heller jag fick klicka lägg till ny och sedan leta på datorn och så fick jag in den gamla. Jag installerade ny när jag trodde att det var fel på den men så var inte fallet. Så nu hoppas jag att det är bra så jag slipper pilla mer med det. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto igår men det är ju som det brukar vara. Så mer? Jo imonn skall jag ringa till comhem och höra med modemet och lite till, det blir efter jag har skrivit så tar jag och slår dem en signal. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde på bra idag och fick idag 20 lite kort på cykeln så jag har fått upp farten igen. Sedan när jag kom hem så gjorde jag armhävningarna för jag pillade med datorn med som står ovan. Så får vi se om det gör ont eller inte, men det kommer ta två veckor innan jag vet.

ROMAN: Ja körde mina två timmar idag även om jag pillade med datorn med där emellan. Men jag sov kasst men det gick ändå okey idag så en bra dag idag.

Så har inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: