torsdag 20 augusti 2015

Torsdag 20/8-2015 20:26

DAG: Jaha till natt igen och en jävligt kass natt igen tog den starka tabletten igår och kunde inte somna alls igår. Låg hur länge som helst och sov sedan kasst hela natten. Så idag när jag kom till sans så la jag ner romanen helt och låg i sängen och tittade i taket. Jag la ner allt idag och gjorde inte nått, tills det var dags för att träna då stack jag. Sedan hem igen och la ner stretchen idag och gick igång med middagen. Såg på simsons idag när jag åt för det finns inte family guy mer det har något med farliga grejor eller nått sånt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe och så sitter jag här och gör bloggen. Så mer? Jo igår så fick jag inte mail igen på lotto så jag vet inte om jag vann eller inte. Men troligen inte som vanligt men om jag gjorde så får ni veta idag på twitter om det gav nått. Så mer? Nä en kass dag och en kass natt igen.

TRÄNING: Ja körde idag och när jag kom till magen så hade jag mycket tid kvar. Men då kom jag på att jag hade glömt en övning så jag fick cykla 20 idag igen. Men träningen gick bra idag även om jag har ont i ryggen. Jag har fixat problemet men nu tar det tid för den att gå tillbaks igen. Så jag hade ont idag så ont att jag knappt kunde lyfta upp tyngden. Men jag löste det genom att ha tyngden på en bänk. Jag hoppas att det släpper till nästa vecka tror jag. Skall jag vara ärlig så trodde jag att det skulle släppa fortare men så var inte fallet. Så när jag kom hem så la jag ner stretchen för det gjorde ont i ryggen. Om allt går som jag vill så är smärtan borta till nästa vecka hoppas jag. Så kör jag då vi får se hur det är till lördag om det är bättre. Jag har legat länge med detta och jag trodde inte det var sängen så jag låg läge och det kommer ta ett tag innan det ger upp.

ROMAN: Japp tomt igen men jag sover inte bra alls nu om det är att tabletterna inte tar länger eller vad det nu är. Vi får se tills imonn.

Så nog för idag och tack för idag så ses vi igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: