måndag 17 augusti 2015

Måndag 17/8-2015 20:31

DAG: Jaha en bra natt inatt men jag vaknade redan till nio idag och kunde sedan inte somna om igen. Kom ur sängen till lite innan elva idag och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Efter detta så stack jag till träningen tränade sedan hem igen. Stretch och så middag på det. Såg family guy när jag åt idag och så fick jag i mig en kopp kaffe. Satt länge idag och därför är jag sen. Så mer? Jo jag vann inte nått och fick inget mail om nått heller vet inte varför men det kom inte nått denna veckan. Så mer? En bra dag idag för mig men som vanligt så började det med en bra natt även om jag vaknade tidigt idag så sov jag okey inatt. Fick en stund med tre timmar nästan i sträck och då är det bra. Så mer? Jo kan meddela att datorn sover bättre nu den somnar inte men när jag söver den så stannar den sövd. Så mer? Nä kommer  inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja gick bra idag körde hela och det gick bra. Sedan på stretchen så gjorde jag hela armhävningarna och får köra dem ett tag så jag kan förbättra dem sedan. Men idag gick det bra.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra idag fick mycket gjort och kommer nästa gång köra huvudpersonen först inte sist som jag gjorde nu. Det blir nästa omgång.

Så har sagt mitt och säger till er alla. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: