lördag 1 augusti 2015

Lördag 1/8-2015 20:17

DAG: Jaha idag hade jag en kass natt igen somnade till tre och vaknade till sex tiden. Och kunde inte somna om idag så jag gick upp till nio tiden. Så fick i mig frukosten och så kom jag på att jag skulle göra statistik idag, så det gjorde jag och såg då att jag hade gjort fel förra månaden när jag la upp men rättade till detta idag. Och sidan är uppdaterad lite till idag såg lite mer fel som jag rätta till idag. Så sedan så gick jag igång med romanen men idag gick det inte bra alls. Kunde inte fokusera alls så jag körde en timme idag sedan la jag ner. Så och satte igång med träningsmaten sedan och satte mig då och skulle kolla en grej på datorn och så låste den sig. Ja det var internet som la ner igen och då tänkte jag testa en grej men glömde då av middagen och brände till det så jag fick inte mycket gjort idag. Men efter kass natt så blir det så. Jag la in maten ändå det går nog att äta hoppas jag. Sedan hade jag tappat farten så jag la ner stretchen idag och gick igång med middagen. Hade idag chili concarne eller hur det nu stavas. Så och såg en nä två serier idag när jag åt och sedan satte jag mig och läste en stund. Så mer? Jo lotto jag vet inte när det dras men de har inte ringt så inget stort men kanske lite. Ni får spana på twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppa idag trotts att jag hade fart idag så tappade jag den efter middagen. Så jag la ner idag igen, men till måndag så kör jag igen.

ROMAN: Ja körde lite idag men det gick rätt kasst så jag hoppas att jag kan komma igång igen med detta. Har varit kasst ett bra tag nu men till måndag hoppas jag att jag kommer igång igen.

Så har pillat lite med datorn idag med men tills imonn så skall jag inte göra det alls skall se en film sedan får vi se vad jag gör. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: