lördag 29 augusti 2015

Lördag 29/8-2015 20:22

DAG: Jaha till natt igen då ja och en jävligt kass natt igen somnade till två tiden och vaknade igen till fem tiden. Så efter detta så kunde jag inte somna om igen och till sju tiden så tog jag mig upp och fick i mig frukosten. Så sedan var jag uppe till nio tiden då jag la mig igen. Brukar inte somna om igen men idag så sov jag en stund ändå. Så till elva så fick jag i mig kaffet och sedan körde jag igång med romanen till tolv. Körde den idag fram till 14:00 då jag gick igång med träningsmaten idag tog det tid jag stekte kyckling klubbor och jag fick inte plats med alla på en gång så jag höll på med detta fram till 15:00. Ja då skulle jag då ha kört stretchen men idag så gjorde jag armhävningarna och sedan var det middag. Hade idag karréer med stripes och såg en serie och sedan en film som var så där. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så la jag mig ett tag fram till nu. Och jag har ännu inte fått mail om jag vann i onsdags eller inte. Troligen inte men jag skall se till söndag om jag har vunnit eller inte. Så mer? Jo jag pillade med datorerna idag med jag fick steam att fungera på musikdatorn iallafall jag hade gett upp men så testade jag ett annat sätt och då fick jag det att fungera. Men Microsoft har stängt mitt geforce och satt igång intel kortet. Jag vet inte varför så jag skall imonn dånga ett inlägg om det så får vi se vad de säger om det. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja missade storstretchen idag men gjorde armhävningarna och gick djupare idag så jag kan och skall gå ännu djupare sedan men just nu skall jag bygga lite mer muskler så jag orkar bättre på detta sedan kommer jag gå djupare igen.

ROMAN: Ja idag gick det bra trotts kass natt men jag sov lite mer och så var det okey. Men idag såg jag något som jag kan göra och har gjort jag skrev samma sak två gånger. Och detta beror på att jag inte minns vad jag skriver vilket är ett stort problem. Men jag hoppas ändå få till något som är bättre än innan så är jag nöjd. Men det gick bra idag.

Så imonn så skall jag kolla räkningar och få fram hur mycket jag betalar per månad. Skall ha det sedan längre fram men gör det idag så är det klart sedan. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: