lördag 22 augusti 2015

Lördag 22/8-2015 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen. Men kom ur sängen till lite efter elva och fick i mig frukosten efter detta så gick jag igång med romanen. Då var klockan 12:30 körde sedan fram till 14:30. Då skulle jag ut och handla för jag glömde handla igår träningsmat. Men jag fick för mig att jag skulle köpa ett spel idag så jag gjorde detta och klockan blev 16:00 innan jag var klar. Så jag stack och handlade och sedan hem igen. Jag hoppade stretchen idag och gick igång med middagen med en gång. Hade idag köttbullar och pommes och såg en serie nä två när jag åt. Jag får göra träningsmaten imonn men då skall jag också titta på en serie som jag inte visste att den var igång. Så jag får se tre avsnitt på play och sedan har jag ett till på boxen sedan när jag äter. Så mer? Jo det är lotto idag så jag kommer lägga ut på twitter om det gav nått. Så mer? Nä en rätt kass dag men jag fick gjort på romanen så men efter detta så gick dagen åt skogen. Så och spelet då det heter Trine 3 och är roligt ännu att spela gjorde det lite idag med. Så nu är det nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja hoppade idag stretchen så vilar jag denna veckan men jag tror inte det är bra tills måndag men kanske till torsdag. Vi får se.

ROMAN: Ja körde idag och det gick lite trögt idag men jag körde ändå mina två timmar idag och jag är nöjd med dagen på denna punkt. Så satte jag mig och läste lite med ur stalker med.

Så nu är det nog så hoppas vi på lite pengar från lotto och så säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: