fredag 21 augusti 2015

Fredag 21/8-2015 20:33

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen men idag så tänkte jag skall köra ändå och det gjorde jag. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen till 12:30 idag körde den sedan till 14:30 så jag fick mina två timmar iallafall. Så efter detta så skannade jag datorerna och stack sedan ut och handlade lite. Så hem igen och gick igång med middagen hade idag chili con carne och ris. Såg en film när jag åt sista delen i hobbit sagan. Den var okey men inte så bra som sagan om ringen. Men den var rätt lik sagan om ringen nu är det samma författare men allt hängde på falkarna och så även i sagan om ringen. Lite upprepning tycket jag. Så jag klarar också men jag har inte läst sagan om ringen ännu skall göra det för den är bra. Köpte gjorde min kompis när det var billigt typ ja minns inte vad det var men det var på rean för länge sedan. Så mer? Hade lite problem  med java idag på musikdatorn men jag tror jag vet varför det blev så. Jag installerade annat på samma gång så den ville inte idag men jag gjorde om och då gick det som det skulle. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto fick svar igår på detta kommer väldigt sent nu svaret. Så mer? En bra dag idag trotts kass natt så körde jag på med romanen iallafall har nog gett upp lite lätt innan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses  igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att det släpper till måndag i ryggen men jag har legat länge snett så det kan nog ta sin lilla tid. Men jag har kommit på varför och jag är nöjd med det. Det är inte lätt att felsöka när man inte gör något fel men jag kom på det tillslut iallafall. Så vi får se till lördag hur det känns då.

ROMAN: Ja seg natt men bra dag idag körde klart idag och det gav 40 sidor som kanske ger 20 sedan när jag lägger in det i manuskriptet. Jag tänkte komma upp till 100 men nu vet jag inte. Men jag skall till imonn börja lägga in i dokumentet så får vi se. Sedans skall jag läsa hela igenom och gå igång med omgång fyra vet inte riktigt vad jag skall lägga på men en sak skall jag göra så får vi se sedan.

Så slut för idag och tack för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: