torsdag 27 augusti 2015

Torsdag 27/8-2015 20:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt men jag vaknade tidigt idag. Dock så somnade jag om igen och kom ur sängen till lite efter elva. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Då var klockan 12:30. Så körde sedan fram till 13:00 då det var dags för lunch. Efter detta så körde jag igen till två så körde jag till tre då jag stack till träningen. Sedan hem och så hoppade jag stretchen idag mer om detta nedan. Så idag smakade maten inte gott alls så jag fick inte ner allt idag. Måste köpa nytt tills imonn. Så mer? Nä inte mer idag ses  igen imonn.

TRÄNING: Jaha körde idag och jag var så sen att jag inte hann med cykeln alls idag. Och när jag kom hem så hoppade jag stretchen helt men jag hade ont i ryggen igen inte så illa som sist men det är inte borta ännu. Kommer nog ta en eller kanske två veckor till så är det nog borta helt. Men till lördag så skall jag se om jag inte kan köra stretchen igen. Vi hoppas på det.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra idag skrev mycket om den fjärde personen såg jag idag. Men jag kommer köra fler om gångar så jag har tid kommer nog upp i 300 sidor hoppas jag. Men det är en bit till 400 så får vi se om jag kan komma på mer som har relevans eller inte. Jag kan givetvis lägga till bara men skall jag lägga till så får det ha med historien att göra. Men jag har tid för när jag är klar med denna omgång så skall jag läsa allt innan jag lägger till mer.

Så nog för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: