torsdag 13 augusti 2015

Torsdag 13/8-2015 20:21

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt igen men när jag vaknade idag så gick jag upp tidigt ändå tänkte idag så. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och så igen till två till tre. Sedan drog jag till träningen sedan hem igen hoppade stretchen idag och gick igång med middagen. Såg på family guy när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo igår så såg jag att jag inte vann på jokern men kanske lite ändå ser det idag, och ni får veta på twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Det är tvätt imonn så jag har inte mer att göra jo jag skall fixa ny träningsmat till lördag. Så jag får se om jag kan komma på nått imonn som jag inte har gjort innan. Så mer? Nä för idag säger jag hej.

TRÄNING: Ja kass natt och så där på träningen idag jag gjorde allt men jag hoppade cykeln idag och sedan också stretchen var seg idag.

ROMAN: Ja gick upp idag tidigt och körde rätt okey idag men resten av dagen var ju kass. Och som vanligt börjar det med kass natt. Så även idag.

Så har inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: