tisdag 4 augusti 2015

Tisdag 4/8-2015 20:21

DAG: Jaha till natt igen då ja och lite kass natt igen mina grannar var upp sent och ett par gånger med såg inte tiden men jag sov ändå rätt okey idag. Såg på datan och jag hade sovit tre timmar i sträck inatt så jag var rätt pigg när jag vaknade idag. Kom dock ur sängen lite sent och fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Men då var klockan redan över tolv så jag gick igång idag till 12:30. Så körde sedan fram till 14:30 så jag fick mina två timmar idag ändå. Så sedan till denna tid så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och jag gick igång med middagen med en gång jag kom hem. Hade idag karréer med pommes och såg två serier idag när jag åt. En tog slut idag så nu har jag en mindre att se. Så sedan fick jag i mig en kopp kaffe och satte mig sedan att läsa ett tag. Så mer? Så kollade jag upp drivrutinen i musikdatorn och det är samma som här och den somnar inte heller. Men det kommer nog en ny om ett tag. De satsar på spel men jag hoppas att det fixar till detta felet med. Ja en bra dag idag trotts kass natt.

TRÄNING: Ja till torsdag skall jag köra armhävningarna igen som jag tror att det skall göras så ser vi om detta går. Men det kommer ta två veckor innan jag vet för det tar så pass innan det börjar göra ont. Men till torsdag kör jag igen.

ROMAN: Ja missade första halvtimmen idag men är jag sen upp så hinner jag inte det. Men det gick bra idag hade lätt att fokusera idag och jag är nöjd för idag. Hoppas på samma imonn.

Japp dagen är inne och jag kommer igen imonn. Ses igen. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: