onsdag 5 augusti 2015

Onsdag 5/8-2015 20:30

DAG: Jaha till natt igen då ja och somnade rätt okey inatt men sov sedan så där under natten. Kom ur sängen till lite efter elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, då var klockan redan 13:00 sen idag. Så körde sedan detta fram till 14:30 då jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så sedan var klockan fyra och jag gick igång med middagen hade idag hamburgare med stripes och såg på en film idag som var illa kass. Men jag hade inte nått att se så jag såg den ja jag snabbspola med den var kass. Så sedan har jag pillat med datorn igen och det är samma problem som innan men nu kan jag se är det är DNS servern som inte är med. Jag erkänner att jag inte vet vad detta är men jag tror ändå att det har med modemet att göra. Så till fredag så skall jag ring en signal om detta. Sedan har jag också felsökt faxen och jag tror det är för att jag har telefonsvarare den behöver en speciell signal så kommer detta lösa problemet då blir det två gånger comhem så är allt löst hoppas jag. Så mer? Jo det är lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Ni får se på twitter idag eller imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Då skall jag också testa armhävningarna de ny gamla. Vi får se hur det går.

ROMAN: Ja rätt kass natt men ändå en okey dag på denna punkt idag. Fick till rätt okey och kör igen imonn. Så vi hoppas på bra sömn så kör jag så det ryker.

Japp nog för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: