onsdag 1 juli 2015

Onsdag 1/7-2015 20:25

DAG: Jaha till natt igen då och en rätt kass natt igen somnade inte förrän till tre tiden. Sov sedan rätt kasst fram till elva. Och idag innan jag gick på frukosten så la jag upp nytt på hemsidan. Det var statistik för Juni 2015 först på alla nya sidorna och sedan efter frukosten på gamla hemsidan. Så idag var jag sen igång med romanen gick igång idag till 13:00. Och körde fram till 14:00. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite. Sedan hem igen. Och när jag kom hem så satte jag mig med programmet som jag skall tjäna lite pengar på webbhotellet. Jag har haft problem med att lägga upp kontot och jag maila dem ett antal gånger men de kunde inte fixa till det men så idag. Jag tyckte att det var lite långt mellan Henrik och Porali och jag testade att lägga två mellanslag och det var det som gjorde att det inte fungerade. Så idag har jag fått igång kontot och jag kan nu tjäna lite pengar om ni köper hotell från min hemsida. Så mer? Jo jag kom hem och pillade med detta sedan gick jag igång med middagen. Hade idag kotlett med stripes och såg inte på nått igen. Har inget att se just nu alla serier har uppehåll men jag tror att det kommer igen en till den tredje. Så satte mig sedan och läste och så fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan och jag är redo för träningen imonn.

HEMSIDAN: Ja idag så fick jag det att fungera tillslut och nu kan jag tjäna lite pengar om ni köper webbhotell via min hemsida. Jag har hållit på med detta i över en månad nu tror jag. Men nu är allt klart tills jag lägger upp till söndag. Men jag skall slå en signal en dag ändå och kolla lite till. Det är då Bineros support.

ROMAN: Nä det gick inte bra idag heller men jag satt länge med hemsidan idag. Efter det så tappade jag farten. Men tar igen det tills imonn.

Så jag är klar för idag ses igen tills imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: