tisdag 30 juni 2015

Tisdag 30/6-2015 20:45

DAG: Hu idag är jag sen men jag satt med hemsidan idag så jag glömde tiden. Så till natten och så där sov så där kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan kom jag inte igång med romanen förrän till 12:30 tiden och ändå inte riktigt. Men jag körde till 14:00 idag då jag stack till frisören och klippte mig. Sedan stack jag och hämtade morsans mobil och de tog 400 för de behövde inte byta knappen bara byta ut plast knappen. Så fick jag lite mer pengar jag köpte maten denna månaden innan jag visste hur mycket jag skulle få kvar och denna månaden var inte bra. Men nu fick jag till skott på lite så jag tror jag klarar denna månaden med. Så sedan gick jag hem idag igen men denna gången så hade jag kortbyxor och det var rätt kallt idag i skuggan iallafall. Men så på vägen hem så stannade jag på ICA och köpte igen grejor till den maten jag gjorde i söndags. Jag köpte en filé och fick över till en omgång till idag. Så jag stekte lök och svamp och sedan la jag i filen som jag hade stekt innan. Så såg en serie idag på två timmar. Så mer? En kass dag idag och det börjar med en rätt kass natt som vanligt. Men det tar jag igen tills imonn.

TRÄNING: Ja jag skall kolla med axeln om jag kan köra med lyft axel eller inte. Om inte så måste jag tillbaks till sjukgymnasten igen det går på 80 tror jag men jag tror inte jag har detta denna månaden. Om jag inte har räknat fel, men jag ser det tills imonn. Så kanske jag har råd ändå.

HEMSIDAN: Ja skulle ha kört sidan idag men så bestämde jag mig för att hämta mobilen så jag körde nu innan jag gick igång med bloggen. Jag har rättat pc sidan och imonn så skall jag gå igång med taben och sedan mobilen så är jag klar sedan.

ROMAN: Ja jag kom igång tillslut idag men det gick inte bra idag alls men lite fick jag gjort ändå. Men det tar jag igen tills imonn.

Så dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: