söndag 7 juni 2015

Söndag 7/6-2015 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt. Var rätt pigg när jag vaknade och kom ur sängen till lite innan elva idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att dammsuga. Ja klockan var nog ett innan detta hände. Så efter detta så gick jag igång med hemsidan. Körde den idag fram till tre tiden då jag gick igång med middagen. Hade idag pepparbiff med ris och såg en serie när jag åt. Så mer? Jo laddade hem ett spel idag och spela lite med men la ner och laddade bort sedan igen. Så mer? Jo det var lotto igår men inget samtal så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter idag om det gav nått. Så mer? En bra dag idag så jag hoppas jag sover tills imonn så den dagen också blir bra. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn.

HEMSIDAN: Ja idag blev jag klar med tab sidorna och jag såg då att jag måste gå igenom mobil sidorna igen för lite små arbete. Sedan är jag klar så till slutet av denna månaden så kommer nya sidan upp. Om jag inte kommer på mer att göra. Hoppas jag får ett recept till till denna månaden sedan är det bara att lägga upp.

ROMAN: Ja har tänkt en del på romanen och har rätt mycket att lägga till. Kan bara hoppas att jag sover så skall det nog gå bra.

Så slut för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: