fredag 26 juni 2015

Fredag 26/6-2015 20:17

DAG: Jaha till natt igen och en okey natt inatt men jag var lite seg imorse när jag vaknade ändå. Kom ur sängen till lite innan elva och fick i mig frukosten. Så sedan kom jag inte igång förrän till 12:30 idag med romanen. Körde den idag fram till 14:00 då jag stack till Järntorget och lämnade in morsans mobil. Så sedan fick jag för mig att gå hem och det gjorde jag idag. Men det var ju jävligt varmt idag och jag hade inte på mig för detta. Jag hade jeans och en jacka idag och jag var varm när jag kom hem. Så de tog inte betalat idag som jag trodde och den kommer bli klar till nästa vecka onsdag eller torsdag. Så mer? Jo kom hem och jag stannade på ICA och köpte lite för middagarna i helgen. Så klockan var redan fyra eller där efter när jag kom hem så jag gick igång med middagen med en gång. Hade idag karréer med stripes och såg inte nått på teven idag. Alla serier är slut och finns inga filmer att se, suck. Så efter middagen så fick jag i mig en kopp kaffe och så la jag mig ett tag. Jo jag skannade datorerna idag innan jag stack och de var nästan klara när jag kom hem. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen tills imonn.

TRÄNING: Japp skall till lördag köra reprisen på träningsmaten sedan skall jag köra stretchen som jag har hoppat ett tag nu. Jo jag har ont i hälen efter kassa skor men idag fick jag mera ont efter promenaden från Järntorget inte så bra men jag hoppas att det släpper tills imonn.

HEMSIDAN: Ja till imonn så skall jag göra träningsmaten igen så till söndag skall jag göra den andra maten och så kanske till söndag så skall jag lägga upp dem. Ja lägga upp dem på sidan men inte lägga upp sidan tar det en annan dag. Men snart så kommer den nya sidan upp.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra även om jag kom igång lite segt idag så gick det sedan bra. Skall köra om en omgång till sedan ja minst en omgång till blir nog fler. Och då vet jag vad jag skall lägga på.

Så slut för idag och tack för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: