söndag 28 juni 2015

Söndag 28/6-2015 20:33

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt sov fram till elva tiden men kom inte ur sängen förrän till halv ett. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att dammsuga. Så sedan så gick jag igång med middagen, eftersom jag kom ur sängen sent så hann jag inte mer idag. Så jag gjorde då den lite mer lyxiga middagen och den blev bra. Jag hällde inte upp så mycket och fotade sedan. Sedan åt jag lite och fyllde på med mer. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så satte jag igång med hemsidan. Har kört den idag ett antal gånger för jag kom på att jag inte gjorde allt innan. Så sedan satte jag mig och läste lite och pillade lite till med hemsidan för jag var inte klar. Så mer? Jo lotto jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite ni får se på twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag har jag packat väskan och är redo för träningen imonn.

HEMSIDAN: Ja gick idag på att lägga upp ja skriva in nya receptet så jag la in allt utom fotot som jag inte hade tagit ännu. Så sedan så fotade jag och satte igång att äta. Efter detta så la jag upp och såg då att jag inte hade lagt upp förra gången jag la till så jag fick göra det idag. Jag hade glömt att lägga till uppdatering på nya receptet på alla sidor så jag gjorde det. Och sedan kom jag på sedan att jag hade glömt att lägga till lite text med som jag gjorde senare ändå. Men nu är allt klart dock skall jag läsa igenom allt igen så jag inte har några stavfel eller annat. Men nu kommer den upp troligen till söndag nästa vecka.

ROMAN: Ja om jag får sova så kör jag igen imonn. Nu har grannen lite folk hemma så jag hoppas att de inte stannar för länge inatt. Men imonn så kör jag igen.

Så jag tackar för mig och säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: