onsdag 10 juni 2015

Onsdag 10/6-2015 20:35

DAG: Jaha till natt igen och en rätt okey natt inatt. Kom ur sängen idag till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan körde jag igång med romanen, körde den idag fram till 14:00. Då jag stack till ICA för att handla lite fick ta ut 300 idag men kunde inte ta ut dem från bankomaten den var kass men fick ta ut på ICA. Så sedan hem och igår så laddade jag hem en uppdatering till Cubase hade kommit i maj men såg den igår. Så mer? Jag gick igång med middagen till tre tiden idag. Hade kotletter med pommes idag och såg en film hade inget att se idag så jag såg på play en film var rätt kass men något att se iallafall. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med och så satte jag mig och läste lite ut King idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Hoppas då att jag har lite mer fart så jag hinner med lite mer cykel imonn.

HEMSIDAN: Ja skall ta och titta på vad jag skall göra för mat denna månaden med. Vi får se vad det blir och vilka ingredienser det blir denna månaden. Sedan så skall jag lägga upp den nya hemsidan vi får se vilken dag det blir men denna månaden blir det.

ROMAN: Ja idag var lite trögt men så kom jag på att jag skulle skriva till lite till på det jag hade gjort innan. Så nu har jag tills imonn och mer där till.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: