fredag 5 juni 2015

Fredag 5/6-2015 20:20

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt jag vaknade till fyra inatt. Men jag somnade om igen och kom ur sängen till lite innan elva idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, men idag gick det trögt men jag körde ändå till två idag. Då jag tog mig till ICA för att handla lite, nu har jag inga mer pengar kvar. Jo det är inte sant jag har 1000 kvar som då skall räcka till den 25è. Så men inget mer i plånboken just nu. Så hem och skanna datorerna sedan gick jag igång med middagen. Nä jag satte igång skannern till två innan jag gick. Så hade idag karréer med pommes och pepparsås såg mina serier när jag åt och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Och så satte jag mig och läste ett par kapitel ur King igen. Så mer? Ingen bra dag idag fick knappt nått gjort idag på romanen. Så imonn så är det tvätt och nationaldag med. Så mer? Jo jag tror att jag har löst problemet med nätverkskortet genom att bocka av den saken i system. Jag hoppas det iallafall. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo jag såg igår att problemet med bloggen tror jag är löst på nått sätt. Iallafall så kunde jag logga in igår så jag tror att det är borta.

TRÄNING: Jag tror jag hoppar stretchen imonn och tar och kör hemsidan istället. Så jag får lite gjort på den jag kör stretchen till nästa vecka istället.

HEMSIDAN: Ja som jag sa här över så skall  jag köra tills imonn hoppas jag skall laga träningsmaten med sedan kör jag hemsidan.

ROMAN: Nä idag ville det inte alls jag försökte men nä det ville inte idag. Men jag hoppas det går bättre till måndag igen vi får se.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: