torsdag 18 juni 2015

Torsdag 18/6-2015 20:28

DAG: Jaha till natt igen och en bra natt men en bra natt gör inte mycket så dagen har varit kass ja iallafall lite. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan satte jag igång med romanen körde den fram till ett då jag tog lunch och sedan igen från två till tre. Sedan stack jag till träningen sedan hem igen. Så hoppade stretchen idag mer om detta nedan. Och fick inte i mig middagen heller idag som jag sa så räcker inte en dag efter tre kass nätter. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så nu är jag här. Så mer? Imonn är det tvätt som gäller för mig sedan kanske till lördag får jag besök men vet inte ännu. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Lite piggare då hoppas jag.

TRÄNING: Ja körde träningen idag men till cykeln så tappade jag orken och la ner. Samma med stretchen hade inte lust idag. Jag har sovit illa i tre dagar och ändå orkat med att skriva men det sätter sina spår. Så även om jag sov bra inatt så räcker inte det för att dagen skall bli bra. Men jag tar igen det till nästa vecka hoppas jag.

HEMSIDAN: Ja imonn så skall jag lägga till nya receptet som var gott men hade varit godare om jag hade tagit lite mindre pasta. Men imonn så lägger jag upp sedan kommer ett till denna månaden sedan kommer jag lägga upp hoppas jag.

ROMAN: Ja det var segt idag men jag fick mina två timmar ändå även om det tog emot så körde jag ändå.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: