fredag 19 juni 2015

Fredag 19/6-2015 20:28

DAG: Jaha till natt igen och en bra natt inatt kom ur sängen till lite innan elva och fick i mig frukosten. Sedan var det dags att sticka ner med tvätten. Så upp igen och la till nytt recept på nya hemsidan idag på alla sidorna. Men nu så kom jag på att jag skulle ha lagt till uppdatering med så jag gjorde det nu innan bloggen. Så upp igen och fick igång datorn för att kolla ny träningsmat tog pasta igen men med kyckling denna gången. Så sedan var jag nere till ett tiden och hängde upp tvätten. Innan detta så hade jag slagit igång datorerna för skann. Så när jag kom upp så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Fick ta ut 500 idag för det gick inte ta ut mindre i apparaten. Så kom hem och så ringde morsan just som jag kom in men jag hann inte svara så jag slog en signal tillbaks igen. Så efter detta så stack jag ner och fick upp tvätten men när jag kom hem från ICA så hade torken slagit av. Så jag fick sätta igång den igen men det gav att tvätten inte var torr när jag fick upp den. Så jag fick hänga upp lite här uppe. Så sedan var det då middag hade idag kotletter med pommes och såg en film. Kingsmen den var okey och kostade 49 som kommer på räkningen till nästa månad ja eller denna kanske. Så mer? En okey dag idag har inte fått i mig någon sill i år men tar igen det till nästa år.

Önskar alla en glad midsommar!

TRÄNING: Ja inte nått på denna punkt idag och kanske inte heller imonn. Vi får se vad som händer imonn återkommer med det imonn.

HEMSIDAN: Ja idag la jag upp det nya receptet på alla sidor och la till uppdatering 7 i ordningen på nya hemsidan.

ROMAN: Ja om jag sover inatt så kör jag imonn fram till två sedan är jag ledig resten av dagen. Kör sedan igen till måndag.

Så slut för idag och tack för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: